Високоякісна соєва макуха - це природне джерело білка вітамінів і клітковини, яке широко використовується в тваринництві та комбікормовому виробництві.
Ми виготовляемо макуху з відбірної сировини з дотриманням міжнародних стандартів, що гарантує її корисність, безпечність і поживну цінність.
Чому обирають нашу соєву макуху.
Сила зерна сої — у кожній гранулі макухи
Виробництво соєвої макухи є важливою складовою агропромислового ланцюга, адже цей продукт відіграє ключову роль у раціоні сільськогосподарських тварин.
Наше підприємство використовує сучасне обладнання BRONTO.
Лінії для механічної обробки зерна сої при переробці дозволяють отримати макуху з високим вмістом засвоюваного функціонального протеїну.
Зерно сої містить інгібітор трипсину - антипоживні речовини, які заважають засвоєнню соєвого білка. Короткострокова обробка тиском при високій температурі (120-140°С) в соєвому екструдері знижує вміст інгібіторів трипсину (уреази).
Власна переробка зерна сої гарантує споживачам соєвої макухи, що і білки і жири зберігають свої поживні якості.
Макуха соєва відповідає вимогам ГОСТ 27149-95 "Жмих соєвий кормовий", що забезпечує високі стандарти якості та безпеки нашої продукції.
Соєва макуха ідеально підходить для збалансованого раціону тварин — особливо для птиці, свиней та ВРХ. Її поживна щільність сприяє кращому засвоєнню кормів, підвищенню продуктивності та здоров'я тварин.
Завдяки автоматизованим процесам і суворому контролю, ми гарантуємо, що наша соєва макуха відповідає найвищим вимогам якості та безпеки.
Готові до співпраці?
Якщо Ви зацікавлені у партнерстві або маєте запити щодо нашої продукції - залиште свої контактні дані.
Ми оперативно звʼяжемося з Вами та надамо вичерпну інформацію.